Facebook

Med ønske om et godt nyttår til alle Stavassdalsvenner 💫💫 ...

View on Facebook

Høst i Stavassdalen 🍁🍂 ...

View on Facebook

Nå er det laget bålplass med fin utsikt på Trivelighåjen/Henry og Sofies plass.
Merket sti opp fra Stavassgården
...

View on Facebook

Lys på Stavassgården
Dagens gladnyhet er at det er montert solcelleanlegg og at det er kommet lys på alle rom på gården. Etter mer en 10 års utleie, der lyskildene har vært alt fra lommelykter, stearinlys og parafinlamper, er vi nå over i en litt mer moderne tid. Ønsket om å gjøre lystilgangen både sikrere og mer komfortabel har eksistert i noen år. På grunn av allskens dugnadsprosjekter og litt mangel på økonomi har ønsket om solcelleanlegg måttet utstå.
Are Halse og Torkil Eriksen, elektriker i Bilfinger, har stått for planlegging. Torkil har hatt ansvar for forskriftsmessig montering av dette anlegget som leverer 220 volt strøm. Mot slutten av juli hadde vi dugnader med innsats fra Bjørn Ivar og Bendik Lamo, Irina Haga, Mari Ann Jenssen, Torkil og undertegnede. Her gikk det i klamming av over 120 meter kabel, montering av så vel stikkontakter som USB-ladestasjoner, sensorer, opp med LED-lys i tak og på soverom. Endelig ferdigstilling skjedde i andre halvdel av august, etter at de siste deler kom på plass.
Dette er et stort løft for Stavassdalens Venner, men også et kvantesprang for økt brannsikkerhet og komfort for alle brukere. Foruten 60-70 timers dugnadsinnsats så er kostnadene i størrelsesorden 35.000 kr. Så langt har vi ingen ekstern finansiering. Venneforeninga vil derfor være svært takknemlig om det er personer som ønsker å støtte tiltaket. Ønsker man å støtte tiltaket med 100 – 200 kr så kan beløp innbetales på konto til venneforeninga, 4530.29.66838. Merk innbetalinga LYS PÅ STAVASSGÅRDEN.
...

View on Facebook